Hoppa till sidans innehåll
Foto: Per Sonestedt

Rapport J-SM

16 MAR 2014 23:14
Nu har klubben klarat av J-SM. Det började på fre 28feb med omg.1 och omg.2 och omg.3 var på lördagen 1mars. Klubbens deltagare var Olivia Wiik, Edit Engkvist, Wilma Ehrlund i klass DB13 och Tim Merikanto i klass HB13. I tävlingen "Upp til 13" som var sammtidigt deltog Arvid Wigholm, Vincent Lindvall HB10 och Willy Törnsten HR10.
SM började med invigning och invigningstalare var kommunstyrelsen ordförande Jens Persson. Han fick skjuta mot en ballong som han träffade med andra pilen.
  • Skapad: 16 MAR 2014 23:14

J-SM mini Invig J-SM_1mars invig

Lördagen började med en mini Invigning av dagen. Med att Arvid och Willy skulle skjuta en pil på en ballong. Det behövdes bara en pil.

 

J-SM_Lag-Edit J-SM_Lag-Olivia 2 J-SM_Lag-Wilma

Edit                                                     Olivia                                               Wilma

På lördags kvällen avgjordes lagtävlingen. I klubbens lag i klass B13 ingick Edit, Olivia och Wilma . I första machen tävlade de mot BK Fiskgjusen som de tyvärr förlorade knappt. Vann i klass B13 gjorde Stockholms BK som även satte svenskt rekord.

 

JSM 2014_Tim Tim står i mitten

Söndag 2 mars var avslutande tävlingsdag med matchskjutning. I första matchen vann Oliva, medan Edit, Wilma och Tim förlorade sina matcher. i Edit,s fall behövdes det särskjutning. Nästa match förlorade även Olivia.

Alla kämpade väl i alla fall.

Skribent:  & foto / Per Sonestedt


 


Bidra till Strängnäs Bågskytteklubbs utveckling
genom att teckna Strängnäs-el hos SEVAB


Postadress:
Strängnäs BSK - Bågskytte
C/O Inger Gustavsson, Eskilstunavägen 9C
64533 Strängnäs

Kontakt:
Tel: +4615213657
E-post: info@strangnasbagsky...

Se all info